Danskbygs kunder siger…

Tilbygning“Vi elsker vores nye tilbygning”

Vi havde længe talt om at lave en tilbygning, således at vi endelig kunne få det ekstra plads vi altid havde drømt om. danskbyg.dk hjalp os til at nå vores mål. Vi fik dem anbefalet af et vennepar, der havde fået lavet arbejde af dem. Og vi må sige at vi er meget glade for det samarbejde vi har med danskbyg.dk. De kalder en spade for en spade, holder hvad de lover og bygger virkelig professionelt. Under projektet kom de med flere gode råd, der rent faktisk sparede os for penge!

Hilsen Maria & Peter Nielsen

 

“Tak for det nye tag”

danskbyg.dk skiftede vores tag en hel uge hurtigere end planlagt! Vi fik en meget professionel rådgivning, og de havde fuldstændigt styr på processen. Selv detaljerne er der styr på. Vi fik også lige skiftet tagrenderne nu vi var i gang.

Vi anbefaler danskbyg.dk

Svend og Katrine Simonsen

 

 

“Vi elsker det nye badeværelse”

Vort badeværelse var efterhånden nedslidt og vi havde længe gjort os overvejelser om et helt nyt. Så fik vi danskbyg.dk´s brochure ind af døren. Ringede til dem, og aftalte møde bare to dage efter. De lyttede opmærksomt til vore ønsker og kom med et flot oplæg. De er hurtige, professionelle og så er de gode til at lytte.

Vi vil til enhver tid anbefale danskbyg.dk

Mange hilsener, Pia og Niels Larsen

Kunderne siger:

"Vi elsker vores nye tilbygning. Vi anbefaler til hver en tid danskbyg."
Maria & Peter Nielsen


"Tak for det nye tag. Danskbyg skiftede vores tag en hel uge hurtigere end planlagt. Vi anbefaler også danskbyg."
Svend & Katrine Simonsen


"Vi elsker vort nye badeværelse. Danskbyg er gode til at lytte, og komme med gode ideer. Vi anbefaler Danskbyg."
Pia & Niels Larsen