Solvarmeanlæg

Spar op mod 50% på regningen

Solvarme er verdens mest forureningsfri energikilde, der er kommet for at blive. Solvarmeanlæg er effektive også når det er overskyet. Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også dem, der vender ikke vender optimalt i forhold til verdenshjørnerne.

Husejere med solvarmeanlæg kan helt slukke fyret fra maj til september og derudover bruge solvarme som supplement resten af året.

Vi tilbyder Nordens bedst ydende solvarmeanlæg i et elegant design. Vi leverer en pakkeløsning, der omfatter  solfangerne med alle komponenter, og med en klar oversigt over hvor meget du kan reducere varmeregningen.

For at kunne rådgive dig bedst muligt, aftaler vi altid et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennnemgår dine behov og ønsker. Du får så råd og vejledning fra os, og vi koordinerer så dine ønsker med vor ekspertise. Når vi er enige om hvordan det skal se ud, får du et tilbud fra os der dækker nøjagtigt det vi har aftalt. Så er både du og vi sikre på, at resultatet bliver fantastisk. Vi er din garanti for, at dit solvarmeanlæg virker som det skal.

Ring allerede nu på 71 999 399 og aftal et møde. Det er helt uforpligtende.

Kunderne siger:

"Vi elsker vores nye tilbygning. Vi anbefaler til hver en tid danskbyg."
Maria & Peter Nielsen


"Tak for det nye tag. Danskbyg skiftede vores tag en hel uge hurtigere end planlagt. Vi anbefaler også danskbyg."
Svend & Katrine Simonsen


"Vi elsker vort nye badeværelse. Danskbyg er gode til at lytte, og komme med gode ideer. Vi anbefaler Danskbyg."
Pia & Niels Larsen